Packline NX Premium XL takboks

Mer plats för friluftslivet

Baserat på Packlines prisbelönta takboxar för fordon lanserar vi nu serierna NX Premium XL och XL T med extra långa takboxar – den perfekta lösningen för skidresor och helgäventyr.

Smälter in i designen

Vi inser att en takbox för dig är mer än bara extra bagageutrymme för att transportera dina skidor och din friluftsutrustning – den är en del av din bil som visar hur mycket du tycker om elegant design och gränslös funktionalitet. Den passar så bra på din bil att du låter den sitta på hela året.

Från konstruktionen med dubbelvikt förstärkt polyester-glasfiber som följer bilens konturer till ”Safe Nose”-skyddet och det nya låssystemet med knappöppning har våra nya NX Premium XL-takboxar allt du förväntar dig av en Packline-produkt – inklusive 10 års garanti.

Plats för de längsta skidorna

Det som särskiljer våra nya takboxar är deras längd. XL och XL T är 220 cm långa så att även de längsta skidorna får plats. Så nu finns det inga gränser när det är dags att ge sig ut i pisterna eller på ett helgäventyr.

Tunneldesign

Den nya XL T-modellen har dessutom en ”tunneldesign” som gör att takräckena går genom tunnlar inuti boxen. På så sätt följer XL T bilens konturer för att minska vindljudet och minimera bränsleförbrukningen. Men framför allt ser boxen bra ut på bilen.

Tillhörande takboxväskor

Vad sägs om tre nya snygga takboxväskor? Dessa vattentäta väskor av förstärkt PVC passar perfekt för förvaring av pjäxorna och andra tillbehör. Lägg i dem och dra igen dragkedjan så håller du resten av utrustningen torr. 30- och 60-litersväskorna passar i alla Packline-takboxar, medan den stora 90-litersväskan passar perfekt när du är ute och reser.

Packline takboks bag

Anpassas just för dig

Precis som med alla Packline-takboxar kan du anpassa Packline NX Premium XL/XL T med ett urval av förstklassiga tillbehör, exempelvis kromkanter, LED-belysning och inbyggda skidhållare. Vi kan till och med anpassa takboxens färg till din bil och lägga till din företagslogotyp eller annan valfri dekoration.

Mer information om vårt utbud av innovativa tillbehör