NX Summit

Mini Countryman - Packline NX Summit 7.jpg

NYHET: PACKLINE NX SUMMIT

Vi har nöjet att presentera vår nya takbox NX Summit, som representerar allt som Packline står för; aerodynamisk, modern design, hög säkerhet och användarvänlighet.

NX Summit glider med sina rena linjer in i Packlines redan mycket populära NX-serie. Den är med andra ord designad för att passa moderna fordons formspråk. Inte bara ska den se bra ut på taket och uppfattas som en integrerad del av bilen utan formen är också viktig för att optimera de aerodynamiska egenskaper boxen har. Räckvidden ska bibehållas så långt det är möjligt och besvärande vindbrus minimeras.

Samtidigt ser vi vikten av en hög funktionalitet och det är just därför denna box blivit enklare och mer användarvänlig att öppna/stänga med sitt förfinade Push-lås. Konstruktionen av glasfiber är mycket stabil, det gör också att locket blir lättare att få igen. Den sviktar inte på samma sätt som en takbox i plast.

Vi har valt att placera gångjärn i fronten och gasdämparna så långt fram som möjligt för att möjliggöra lastning och lossning från bägge sidor samtidigt!

Packline har alltid stuckit ut i oberoende tester. Senast i Januari i år tog vi 1:a och 2:a plats med två NX-modeller byggda i olika material, i ett test utfört av NAF och Svenska TestFakta. Vår nyhet NX Summit är testad efter samma parametrar men även under strängare förhållanden, allt för att vår kund ska känna sig trygg med att vi fortsätter levererar takboxar med högsta kvalitet & säkerhet.

thumbnail_Volkswagen ID4 - Packline NX Summit.jpg

Porsche Taycan Cross Turismo - Packline NX Summit 3 kopi.jpg