Om Packline

Packline är en av världens mest kända tillverkare av takboxar. I mer än 40 år har vi utvecklat de säkraste och mest innovativa takboxarna på marknaden. Vårt fokus på aerodynamik och design säkerställer att våra takboxar passar perfekt på dagens moderna bilar. Boxarna är tysta och har en så liten inverkan som möjligt på bilens förbrukning av bränsle eller el.

Att resa ut på äventyr leder ofta till ett behov av att transportera extra utrustning. Vi är mycket förtjusta i naturen och önskar att även ni upptäcker den oavsett om det handlar om att bestiga en bergstopp på skidor, hitta nya hemliga fiskevatten eller cykla i dalar. Vi har skapat produkter som ger dig en trygghet på din resa och utrymme för de saker du önskar ta med på den.

Takboxar sedan 70-talet 

Packlines äventyr startade i Sverige på 70-talet och redan 1982 lanserades världens första takbox i glasfiber – Packline Original. Samtidigt utveckades det takboxar inom HTS och deras första takbox lanserades i Norge 1989. Seden 1995 har Packline varit ett varumärke ägt och utvecklat av HTS som under tid fått varumärket att bli en av de ledande leverantörer av takboxar de är idag.

Säkerhet

Dagens HTS Packline kännetecknas av ett fokus på skandinavisk design och den extremt höga säkerhetsnivån. Packline har vunnit både designpriser och oberoende krocktester med sina produkter. Vi har också utvecklat vårt eget Packline Extreme Crash Test som överträffar kraven för City Crash-test med påfrestningar på mer än 15G.

Packline är en del av företaget HTS Hans Torgersen og sønn AS

Sedan 2019 är HTS Packline även distributör i Norden för bilutrustnings-varumärket Yakima. Det säkerställer att vi kan erbjuda marknadens bästa produkterna för transport av alla typer av fritidsutrustning.

Packline® är en del av sällskapet HTS Hans Torgersen og sønn AS. Företaget är känt för varumärken som Besafe bilbarnstolar, Voksi åkpåsar, Etto hjälmar och Hamax cykelvagnar och cykelsitsar.