Om Packline

Det finns ett varumärke som för många har blivit synonymt med begreppet takbox – Packline.

Vi tror att det är en enkel förklaring – design.

Sammarbete med bilindustrin

Packline takboxar är helt enkelt den perfekta kombinationen mellan form och funktion. En takbox som harmonierar med bilens linjer. Packline kan få varje bil att öka bagageutrymmet utan att förändra bilens form och funktion vesäntligt. Detta är ett resultat av vårt löpande samarbete med bilindustrin för att integrera våra takboxar med den senaste inom bildesign. Det är också resultatet av våra rena linjer, och det faktum att vi arbetar med en endaste produkt – takboxar – och att vi har ambitionen om att ta fram världens läckraste, mest funktionella och elegantaste sortiment.

The Mother of all boxes

För att lyckas med en sådan uppgift, har vi både utvecklat de vackraste linjerna på takboxar som passar både bilens design och bilägarens livsstil. Vi har också utvecklat en serie takboxar där lastvolymen och kapaciteten har stått centralt, utan att ge avkall på de estetiska och aerodynamiska värdena. En takbox för varje behov – helt enkelt. Ett bevis för att vi lyckats är det faktum att vi på Packline idag producerar världens mest sålda glasfibertakboxar. Och inte minst, att Packline för många är synonymt med begreppet takbox – The Mother of all Boxes.

Packline är en del av HTS Hans Torgersen og sønn AS.

Packline är en del av HTS Hans Torgersen og sønn AS. Bolaget äger även andra välkända varumärken så som BeSafe bilbarnstolar, Voksi åkpåsar för barn, Etto cykelhjälmar och Hamax cykelsitsar.